Unreal Engine 5 demo – SSD este secretul

Alaturi de placa video BUNA, veți avea nevoie si de un SSD,asta daca doresti sa joci jocuri UE5 la nivelul de detaliu prezentat în demo.

Unreal Engine demo 5 arata fantastic de bine, dar se presupune ca a fost rulat pe un PlayStation 5, nu pe un PC de gaming. Deci intrebare magica este, ce fel de PC avem nevoie pentru a obtine acel tip de calitate?
Din pacate nimeni nu a obtinut niste detalii oficiale, doar cateva discutii. PC Gamer spune ca ar fi avut o conferinta cu cei de la Epic si au primit cateva raspunsuri interesante. Kim Libreri „( Epic Games chief technical officer )” mare sef tehnician la Epic, a raspuns la intrebarea cum se va descurca un RTX 2070? „.

Ar trebui sa poata avea performante destul de mari dar pe langa GPU-ul din poveste mai aveti nevoie si de un super SSD asta daca vrei sa ajungi la detaliile prezentate in demo.
Sony s-a aruncat un pic pentru concentrarea sa pe viteza de stocare a PlayStation 5. Dar este vorba de a trece dincolo de incarcarea ecranelor, pana la punctul in care „puteți aduce geometria [demo-ului]”, spune Tim Sweeney, CEO-ul Epic.
In concluzie pe langa un GPU „belea” ai nevoie obligatoriu de un SSD ( spatiu de stocare foarte rapid cu alte cuvinte ).

Unreal Engine 5 este „optimizat pentru stocarea de generatie viitoare”. Sweeney spune ca tehnologia de stocare de pe PlayStation 5 este „D-Zeul HDDurilor”. Acestea fiind spuse, „pe un computer high-end cu SSD” si, mai ales, cu un SSD NVMe, ar trebui să obținem „performante extraordinare” din jocurile Unreal Engine 5. Cu un GPU si un procesor bun, desigur.

Asta nu inseamna ca vechile HDD-uri nu vor putea gestiona jocurile UE5 si activele lor, evident diferenta de calitatea se va observa :).

Latest articles

Fallout 4: New Vegas Lucrările continuă

Faceți cunoștință cu marele câștigător în cel mai recent videoclip al lor.Modul care recreaza Fallout: New Vegas in motorul de creare Fallout...

Steam are cinci noi jocuri pe care le-ati ratat

Intr-o zi normala, aproximativ 12 jocuri noi sunt lansate pe Steam. Desi credem ca este un lucru bun, poate fi greu de...

GTA 5 cheats : Trucuri sau Coduri explicate

De la invincibilitate la gloante si/sau explozii, aceste trucuri/coduri GTA 5 fac Los Santos-il sa fie mult mai distractiv de la caz...

Unreal Engine 5 demo – SSD este secretul

Alaturi de placa video BUNA, veți avea nevoie si de un SSD,asta daca doresti sa joci jocuri UE5 la nivelul de detaliu...
41,9k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here